Skriv upp dig på Väntelistan till Certifierad Kristallhealer

Just nu är intagningen stängd så jag kan ge mina nuvarande kursdeltagare all den tid och stöd de behöver i sin utbildning.

Vill du få ett mejl när intagningen öppnar nästa gång?

Skriv upp dig på väntelistan så meddelar jag dig. Du förbinder dig inte till något genom att stå med.

Vad innebär det att stå med på Väntelistan?

Genom att stå med på vår väntelista öppnar du dörren till en värld av exklusiva möjligheter och förmåner som endast är tillgängliga för våra mest engagerade och intresserade framtida studenter. Här är vad du kan förvänta dig:

👉Tidig Tillgång: Var bland de första att få tillgång till nästa intagning! Medlemmar på vår väntelista kommer att få förtur och kan säkra sin plats i utbildningen innan den officiellt öppnar för allmänheten. Detta garanterar att du inte missar chansen att bli en del av vår nästa klass av certifierade kristallhealers.

👉Exklusiva Uppdateringar: Som del av väntelistan får du specialinblickar i utbildningen direkt i din inkorg. Detta inkluderar förhandsinformation om eventuella uppdateringar, tillägg av nya moduler eller förbättringar i kursmaterialet, som alla är utformade för att berika din lärandeupplevelse.

👉Specialerbjudanden: Håll utkik efter exklusiva erbjudanden och rabatter som endast är tillgängliga för dig som är med på väntelistan. Dessa specialerbjudanden är vårt sätt att visa uppskattning för ditt tidiga intresse och engagemang för att fördjupa dig i kristallhealingens konst.

👉Möjlighet att Ställa Frågor: Har du några frågor eller funderingar om utbildningen? Står du med på väntelistan har du företräde att få dina frågor besvarade, antingen direkt via email eller under våra exklusiva live Öppet Hus-sessioner. Detta ger dig möjligheten att få all information du behöver för att känna dig helt trygg i ditt beslut att gå vidare.

👉Exklusiv Inbjudan: Missa inte vår inbjudan till ett speciellt webbinarium eller en live frågestund endast för väntelistan, där du får möjligheten att lära känna utbildningen och mig, din framtida lärare, på en djupare nivå. Denna session är en fantastisk möjlighet att få en ännu bättre förståelse för vad utbildningen innebär och hur den kan förändra ditt liv och din framtid som healer.

Nästa Intagning Öppnar 25 September 2024

Skriv upp dig på Väntelistan för att få inbjudan när det är dags!

00

Dag

00

Tim

00

Min

00

Sek

VÄNTELISTA

Certifiering #1

Godkänd yrkesutbildning av Svenska Friskvårdsförbundet.

Certifiering #2

Internationellt ackrediterad utbildning av IPHM (International Practioners of Holistic Medicine).

Certifiering #3

Följer etiska regler och förhållningssätt godkända av ASI (Association for Spiritual Integrity).