UTBILDNINGAR, KURSER & PROGRAM

INTRODUKTION TILL KRISTALLER

Denna grundkurs är första steget på din resa in i kristallernas magiska värld. Den ger dig en stabil grund i dina kristallkunskaper och är speciellt skapad för dig som är nyfiken på eller vill fördjupa din förståelse av kristaller och lära dig använda dem i din vardag. 

LÄS MER

CERTIFIERAD KRISTALLHEALER

Ta din passion för kristaller till professionell nivå med denna kompletta yrkesutbildning, godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet. Denna omfattande certifieringskurs ger dig djupgående kunskap och praktiska färdigheter för att använda kristaller för healing och transformation.

LÄS MER

HEALERS RETREAT: 13 Dagars Transformerande Energi Initiering

Healers retreat är en förvandlande energiresa som förbereder dig att bli en kraftfullare healer, vårdar din egen energi och öppnar dig som en klar kanal för healing.

LÄS MER

KRISTALLERS ENERGI & VISDOM

Denna kurs ger dig kunskaper för att samarbeta med kristallernas unika energier och avslöja deras djupa visdom. Den är idealisk för dig som vill utveckla din förmåga att motta vägledning och insikter från kristallerna för din personliga och själsliga utveckling.

LÄS MER

YOUPHORIA SISTERHOOD

Detta är ett unikt medlemskap för dig som söker personlig och själslig utveckling. Få tillgång till ett helt bibliotek med kurser, övningar, meditationer, ritualer och verktyg för att upptäcka ditt sanna syfte, aktivera dina inre gåvor, och förverkliga dina drömmar.

LÄS MER
Skandinaviens ledande skola i Kristallhealing

Om Healerworker Academy och Våra Ackrediteringar

På Healerworker Academy är vi engagerade i att erbjuda högkvalitativa utbildningar inom kristallhealing, personlig utveckling och entreprenörskap - erkända och certifierade av ledande organisationer. Vår skola är stolt över att vara internationellt certifierad av IPHM (International Practitioners of Holistic Medicine) och godkänd av Svenska Friskvårdsförbundet, vilket garanterar att våra utbildningar håller en hög standard och följer etiska riktlinjer.

Dessutom är vi godkända av ASI (International Association for Spiritual Integrity), vilket understryker vårt åtagande att upprätthålla en hög etisk standard och främja en trygg och respektfull miljö för alla studenter.

Genom att välja Healerworker Academy får du tillgång till utbildningar som inte bara lyfter fram din unika potential som healer, utan också förbereder dig för en framgångsrik karriär och hjälper dig skapa en blomstrande healing verksamhet, med en hållbar och ansvarsfull grund.