1 170,00 SEK

Introduktion till Kristaller

Introduktion till Kristaller är en upplysande resa in i kristallernas magiska värld, speciellt skapad för dig som är nyfiken på eller vill fördjupa din förståelse av kristaller.

✨Din upptäcktsresa inom kristallernas fascinerande universum börjar här!✨

I denna kurs kommer du att utforska grundläggande och avancerade aspekter av kristaller. Genom en serie av välstrukturerade lektioner, praktiska övningar och utförliga guider, kommer du att få en djupare förståelse för hur kristaller kan användas för energihealing, balansering och personlig utveckling.

Du kommer att lära dig att välja, rena, och använda kristaller i ditt dagliga liv, samt utforska olika tekniker för att integrera dem i din andliga praktik. Kursen täcker allt från kristallernas bildning och historia till deras specifika egenskaper och hur de kan användas i meditation och healing.

Varje del av denna kurs är noggrant utformad för att ge dig en heltäckande och praktisk inblick i kristallernas värld, förbereda dig för en djupgående personlig transformation och ge dig färdigheter för att använda kristallernas kraft på ett effektivt sätt.

Detta ingår i kursen:

 • 32 Videolektioner: En omfattande resa genom fem detaljerade moduler, täckande allt från kristallernas grundläggande natur till avancerade användningsområden och personlig anpassning.
 • Nerladdningsbart Material: 9 PDF-häfte med guider, övningar och kristallrekommendationer för att stödja din praktik och lärande.
  > 2st Guider till Kristallutlägg för healing.
  > 3st Guider för Kristallnät.
  > Guide till Kristallvatten för Inre Balans.
 • Kristallmeditation: En unik guidad meditation som hjälper dig att lösa upp negativ energi med hjälp av kristallernas energier. 
 • Bonusmaterial: Crystal Tapping för Avkoppling & Återhämtning – en speciell teknik som kombinerar tapping med kristallernas kraft för ökad avslappning och healing.
 • Vanliga Frågor & Svar: Jag svarar på flera vanliga frågor om kristaller, vilket ger ytterligare insikter och fördjupar din förståelse.
 • Tillgång till Healerworker Academy's Privata Community: Ett värdefullt forum där du kan nätverka, dela insikter och få stöd från likasinnade kristallentusiaster och praktiker.
 • Livstids Tillgång: Återbesök kursmaterial när som helst för att förnya och fördjupa din kunskap.
 • Kostnadsavdrag vid uppgradering: Om du tar steget till den omfattande Certifierad Kristallhealer-utbildningen, kan du dra av hela kostnaden för denna introduktionskurs från den totala kursavgiften.

Vad händer efter köp?

👉Du får direkt tillgång till kursen och kan börja din resa omedelbart. 👉Du har livstids tillgång till allt material och kan återkomma till det så ofta du vill, för att fortsätta växa och utvecklas på din kristallresa.

Vad kursdeltagare säger:

"Denna kurs var precis vad jag behövde! Den klara och enkla förklaringen av hur man väljer och använder kristaller var otroligt värdefull. Jag har nu en stark grund att bygga vidare på i min andliga praktik."

Lisa Karlsson

"Efter att ha avslutat Introduktionskursen i Kristaller känner jag mig redo och exalterad att fortsätta min resa med Certifierad Kristallhealer-utbildningen. Denna kurs har lagt en solid grund för min förståelse och jag ser fram emot att fördjupa mina kunskaper!"

Johan Ekström

"Introduktion till Kristaller gav mig en fantastisk översikt och förståelse för kristallernas värld. Varje lektion var en upptäckt och har verkligen väckt en djupare passion för kristaller inom mig."

Sofia Nilsson