1 500,00 SEK

Healers Retreat: 13 dagars Transformerande Energi Initiering

Healers Retreat är en unik resa av energiarbete och personlig transformation, designad speciellt för dig som arbetar med healing.

✨Din resa till att bli en framgångsrik healer börjar här!✨

I detta retreat kommer du uppleva kraftfulla energiarbetstekniker och initieras i en transformerande process som är avgörande för din utveckling som healer.

Genom en kombination av vägledda meditationer, kraftfulla kristalltekniker och dagliga övningar (skapade för att fördjupa din intuition, öka din närvaro och stärka din förmåga som healer), kommer du få utforska olika aspekter av energiarbete, vilket inte bara kommer ge dig djupare insikter i din egen energi, utan också för att höja din förmåga att hjälpa andra.

Du kommer att utforska och uppleva healing och personlig utveckling på ett sätt som transformerar dig, både inifrån och ut.

Varje element i detta retreat är alltså noggrant utformat för att ge dig en personlig upplevelse av olika former av energiarbete, men också för att uppgradera dina egna energier och förmågor. Genom att själv erfara denna energitransformation blir du bättre rustad att stödja och hjälpa andra på deras helande resa.

Allt detta ingår:

  • 13 unika meditationer som guidar dig genom en kraftfull resa av andlig utveckling, initiering och energimässig uppgradering. 

  • 13 kraftfulla kristalltekniker som transformerar och uppgraderar dig energimässigt varje dag.
  • En vacker och djupgående arbetsbok (136 sidor) som detaljerat vägleder dig genom varje dag, full av insiktsfulla övningar och reflektioner för att fördjupa din upplevelse.

  • Praktiska övningar för att förankra och applicera dina nya insikter och energier i din vardag.

  • Dagliga kristallrekommendationer som är noggrant utvalda för att harmoniera med dagens specifika tema och förstärka ditt energiarbete.

  • Kristallutlägg, kristallövningar och kristallnät för olika inriktningar - en unik möjlighet att fördjupa din förståelse och upplevelse med kristallernas kraft.

  • Dagliga affirmationer som är specifikt skapade för varje dag, för att stödja och förstärka dagens tema och hjälpa dig att manifestera positiva förändringar.

  • En daglig energicheck som hjälper dig att känna in och utvärdera ditt energitillstånd, och ger dig verktyg för att hantera och balansera din energi effektivt varje dag.

Vad händer efter köp?

👉Du får direkt tillgång till retreatet.

👉Du har livstids tillgång till allt material och kan återkomma till det så många gånger du vill.